Att tänka på när du anställer målerifirma – del 2

Jusmag Måleri, målerifirma, målerifirmastockholm, målarestockholm

När du anlitar ett måleriföretag är det några aspekter du bör tänka på för att se till att resultatet blir så bra och hållbart som möjligt. Om du anlitar en kunnig och seriös målare går arbetet fortare och du kan känna dig trygg med att slutresultatet blir det bästa! 

När du målar träfasader: Färg är inte bara till för att vara “fint”, det fyller fler funktioner än så. Dels ska färgen skydda mot fukt, och dels så ska den skydda den underliggande fasaden. Här är det viktigt att se till att du har fått arbetet utfört på rätt sätt, både gällande målning men också själva förarbetet. Detta gör att du sparar pengar i längden. Ett korrekt utfört arbete bidrar även till att det blir lättare att måla, eller tapetsera om nästa gång det blir aktuellt.

Det är väsentligt att se till att du inte väntar för länge. Är det en träfasad som ska målas, är det viktigt att ha koll på när det är dags att måla om nästa gång. Om du väntar för länge kan du behöva byta ut panelen, och i värsta fall kan hela huset bli fuktskadad.

När du ska välja färgkvalité: Glöm inte att tänka på kvalitén av färgen när du gör ditt val. En bra färg är en färg som är hållbar, som kommer med någon form av garanti och som är godkänd ur ett miljöperspektiv.

När du vill ha arbetet utfört: Måleriyrket är säsongsbaserat till viss mån, då det enbart går att måla fasader utvändigt under sommaren. Därför kan det vara smart att spara det invändiga arbetet till vintern. Då är det ofta lågsäsong och det blir lättare att hitta en bra målare som kan utföra arbetet efter dina önskemål.

#måla #målare #måleri #måleristockholm #målerifirma #målerifirmastockholm #målerifirmatäby #målerifirmalidingö

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s