Vill du måla fondvägg?

Att måla en fondvägg kan verka svårt och invecklat, men det behöver det inte alls vara. Tvärt om är det ett enkelt och effektivt sätt att förändra känslan i ett rum. En fondvägg behöver inte betyda att du målar en hel vägg, det kan faktiskt innebära att du målar en vägg som har ett fönster, eller en dörr. Det kan även innebära att man målar en del av en vägg, eller endast bara ett hörn av väggen.

Det finns en hel del tips tillgängliga för att du ska kunna uppnå ett resultat som du älskar. Egentligen finns det inte några rätt eller fel för hur man ska göra, du får själv välja exakt hur du ska göra. Du kan blanda färger och material hejvilt. Dock finns det två saker du bör göra för att uppnå ett bra resultat. Läs vidare för att ta reda på mer.

1. Underarbete: Som vanligt är underarbetet det viktigaste för att du ska uppnå ett fint slutresultat. Laga det som behövs innan du börjar måla och se till att du har en ren och slät yta.

2. Måla: Se till att välja en färg/nyans, eller mönster som du trivs med. Det viktigaste är att du trivs med din nya färg i rummet, men se till att sparmåla ordentligt innan du målar hela väggen/rummet.

Källa: henkesmalartips.se

Jusmag Måleri, målerifirma, målerifirmastockholm, målare, målarestockholm
Jusmag Måleri i Stockholm. Rum med vita väggar och ljust trägolv.

Jusmag Måleri är målerifirman i Stockholm som är proffs inom måleri, tapetsering och enklare snickeriarbeten. Vi arbetar med både företagskunder och privatkunder. Är du privatkund kan du dessutom dra av 30% av arbetskostnaden från ROT-avdraget. Vill du veta mer om oss och vår verksamhet? Besök vår tapetsering och målerifirma för mer information.

#måla #målare #måleri #målerifirma #målerifirmastockholm #målerifirmadanderyd #målerifirmalidingö #målerifirmatäby #målarfirmastockholm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s