Vi är målerifirman för dig i Stockholm

Jusmag Måleri, målerifirma, målarestockholm, målerifirmastockholm, måleri

Nu börjar solen äntligen titta fram igen och påsken och våren är på ingång. Varför inte fräscha till hemma och välkomna våren med öppna armar? Jusmag Måleri är målerifirman som besitter stor kunskap och expertis inom måleri, tapetsering och enklare snickeriarbeten. Oavsett om du vill måla, eller tapetsera om ett helt rum, eller bara en enstaka vägg kan vi hjälpa dig med detta. Vi målar även fasader, både invändigt och utvändigt.  Vi är baserade inom Stockholms innerstad, men kan även utföra våra tjänster i Täby, Danderyd och Lidingö.

Jusmag Måleri har över 20-års erfarenhet inom branschen, vi arbetar med både privatpersoner och företagskunder. Är du privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget där du får dra av 30% av arbetskostnaden. Vi är försäkrade via Trygg-Hansa och arbetar med färger främst från Alcro och Beckers.

Innan vi påbörjar ett nytt projekt, bokar vi alltid in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte där vi tillsammans med er går igenom era mål, önskemål och visioner för det färdiga resultatet. Vi kan även erbjuda inspirationsbilder för att bota eventuell inspirationstorka. Vill du redan nu spana in våra sociala medier för att få dig en dos med härliga inspirationsbilder, kan du gör det genom att klicka dig in på vår Pinterest, eller Tumblr. Där hittar ni massor med härliga bilder från våra tidigare projekt!

För oss är det viktigt att upprätthålla en kontinuerlig kontakt och kommunikation med våra kunder för att vi enkelt, smidigt och effektivt ska kunna besvara eventuella frågor och funderingar. Är du företagskund bör du känna till att Jusmag Måleri även är täckt av F-skattsedeln.

Jusmag Måleri arbetar självklart helt och hållet efter er och era önskemål. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med slutresultatet, därför är det extra viktigt för oss att som vi nämnt tidigare upprätthålla en kontinuerlig kontakt och kommunikation med våra kunder.

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär. Ni kan även kontakta oss via vår Facebook sida.

Vi hoppas att ni är lika taggade som vi är att våren snart är här!

#målerifirmatäby #målerifirmastockholm #målerifirmalidingö #målerifirmadanderyd #målarestockholm #målareistockholm #måleristockholm

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s